Diensten

Bij iCandor kunt u voor alles terecht omtrent elektra installaties. Of u nu zoekt naar betrouwbare alarmsystemen, hoogwaardige intercoms, geavanceerde camerasystemen of een vakkundige elektricien nodig heeft voor uw installaties en onderhoud.

Alarmsystemen

Waarom kiest u voor één alarmsysteem?

Het installeren van een alarmsysteem in uw woning is een wijs besluit. Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart de deur uit kan, wetende dat uw bezittingen veilig zijn. Ontdek hier waarom het plaatsen van een alarmsysteem een slimme investering is.

Afschrikmiddel voor inbrekers

Alarmsystemen dienen niet alleen om inbraak te detecteren, maar ook om deze te voorkomen. De aanwezigheid van een alarmsysteem kan potentiële inbrekers afschrikken, waardoor ze minder geneigd zijn om in te breken.

Creëren van een veilige omgeving

Het plaatsen van een alarmsysteem draagt bij aan een veilige omgeving voor u, uw gezin en uw buren. Het verlaagt de kans op inbraak, waardoor je potentiële gevaarlijke situaties vermijdt. De hele buurt profiteert van deze veiligheid, omdat inbrekers minder geneigd zijn om in goed beveiligde gebieden te opereren.

Permanente bewaking

Het grootste voordeel van een alarmsysteem is de constante bewaking van uw huis. Het alarmsysteem staat 24/7 aan en houdt uw eigendommen altijd in de gaten, zelfs als u niet thuis bent.

Type alarmsystemen

Bij iCandor begrijpen we het belang van uw veiligheid en gemoedsrust. Daarom bieden we een breed scala aan innovatieve alarmsystemen die zijn ontworpen om u en uw eigendom te beschermen.

Bedrade Alarmsystemen

Dit zijn traditionele alarmsystemen die gebruik maken van fysieke draden om sensoren en alarmen met elkaar te verbinden. Hoewel de installatie complexer kan zijn, zijn ze zeer betrouwbaar en worden ze vaak gebruikt in grotere gebouwen.

Draadloze Alarmsystemen

Dit type alarmsysteem is populair vanwege zijn flexibiliteit en eenvoudige installatie. Omdat ze draadloos zijn, kunnen ze gemakkelijk worden verplaatst en aangepast aan uw specifieke behoeften.

Hybride Alarmsystemen

Deze systemen combineren elementen van zowel draadloze als bedrade alarmsystemen. Ze bieden flexibiliteit en betrouwbaarheid, waardoor ze een goede keuze kunnen zijn voor verschillende soorten eigendommen.

Slimme Alarmsystemen

Dit type alarmsysteem kan worden verbonden met het internet en bediend via een smartphone of een ander slim apparaat. Hiermee kunt u uw alarmsysteem op afstand bedienen en meldingen ontvangen wanneer het alarm afgaat.

Camerabewaking

Waarom kiest u voor camerabewaking?

Overweegt u om uw woning te beveiligen met camera's? Met camerabeveiliging kunt u met een gerust hart uw huis verlaten, wetende dat uw eigendommen worden bewaakt. Ontdek hier alle redenen waarom het installeren van een beveiligingscamera een slimme zet is.

Beelden terugkijken

Het unieke voordeel van camerabeveiliging is dat u altijd de mogelijkheid hebt om eerder opgenomen beelden te herzien. Afhankelijk van het specifieke type beveiligingscamera, kan u opnames tot wel drie weken na de opname bekijken. Dit betekent dat als er iets gebeurt, u de beelden ter beschikking heeft, wat waardevol kan zijn bij het identificeren van inbrekers.

Afschrikmiddel voor inbrekers

Beveiligingscamera's zijn niet alleen handig na een ongewenste gebeurtenis, maar ze dienen ook als een krachtig preventief middel. Door uw beveiligingscamera op een opvallende plaats te monteren, zullen potentiële inbrekers wellicht hun plannen heroverwegen. Ze begrijpen dat hun risico om betrapt te worden aanzienlijk toeneemt als er videobewijs van de inbraak is.

Een veilige omgeving creëren

Het installeren van een beveiligingscamera draagt bij aan het creëren van een veiligere omgeving voor u, uw dierbaren en uw buren. Dit verkleint de kans op inbraak, en daarmee vermijd u potentiële gevaarlijke situaties. De hele buurt geniet van deze voordelen, omdat inbrekers geneigd zijn minder beveiligde gebieden te kiezen voor hun criminele activiteiten.

Cameratypes

Bij iCandor erkennen we de noodzaak van uw veiligheid en rust. Daarom leveren we een uitgebreide reeks geavanceerde camerasystemen, bedoeld om u en uw bezittingen optimaal te beveiligen.

Analoge camera's

Analoge camera's zijn betrouwbare systemen, verbonden met een recorder via een kabel voor latere beeldweergave. Hoewel de kwaliteit lager is dan een HD IP camera, zijn ze goedkoper en internetonafhankelijk.

HD IP camera's

De HD IP camera vereist geen bedrading en streamt beelden direct naar uw computer en telefoon. Hoewel duurder dan een analoge camera, biedt deze HD kwaliteit beelden maar heeft een constante internetverbinding nodig.

Infraroodcamera's

Infraroodcamera's bieden heldere beelden bij weinig licht of duisternis, ideaal voor donkere ruimtes of buitenruimtes. Hoewel de duurste optie, bieden ze beelden van hoge kwaliteit ongeacht de tijd van de dag.

Bullet camera's

Bullet camera's, herkenbaar aan hun langwerpige vorm, zijn zeer zichtbaar en ideaal voor buitengebruik. Ze bieden betrouwbare prestaties en zijn vaak uitgerust met een zonnevizier voor heldere beeldvorming.

Dome camera's

Dome camera's, compact en onopvallend, worden voornamelijk binnen gebruikt. De onduidelijke kijkrichting maakt het voor potentiële inbrekers moeilijker om hun acties te coördineren, waardoor ze een effectieve afschrikmiddel zijn.

Intercom

Waarom kiest u voor intercoms?

Het installeren van een intercomsysteem in uw huis of gebouw is een slimme zet. Hiermee verhoog u de veiligheid en het gemak aanzienlijk. Ontdek hier waarom een intercomsysteem een verstandige investering is.

Beheer van toegang

Het voornaamste voordeel van een intercomsysteem is dat u controle heeft over de toegang van uw pand. Het intercomsysteem maakt het mogelijk om te communiceren met bezoekers zonder de deur te hoeven openen, wat bijdraagt aan de veiligheid.

Afschrikmiddel voor Ongevraagde Bezoekers

Een intercomsysteem fungeert niet alleen als een nuttig hulpmiddel voor toegangsbeheer, maar ook als een afschrikmiddel voor ongewenste bezoekers. Het besef dat ze zich moeten melden via het intercomsysteem kan potentiële indringers ontmoedigen.

Gemak en Comfort

Met een intercomsysteem kunt u gemakkelijk en comfortabel communiceren met bezoekers. Of het nu gaat om het begroeten van gasten of het doorgeven van instructies aan koeriers, een intercomsysteem zorgt voor een vlotte communicatie zonder de noodzaak om de deur te openen.

Type systemen

Bij iCandor waarderen we het belang van uw gemoedsrust en veiligheid. Daarom bieden we een breed assortiment aan innovatieve intercomsystemen, ontworpen om een naadloze en veilige communicatie binnen uw pand te waarborgen.

Bedrade Intercomsystemen

Deze intercomsystemen vereisen fysieke bedrading om de verschillende componenten met elkaar te verbinden. Hoewel de installatie mogelijk complexer is, zijn bedrade systemen vaak betrouwbaarder en minder vatbaar voor interferentie dan draadloze systemen.

Draadloze Intercomsystemen

Deze systemen maken gebruik van draadloze technologie om de verschillende componenten te verbinden, waardoor ze gemakkelijk te installeren en flexibel te gebruiken zijn. Ze kunnen overal in uw woning of gebouw worden geplaatst zonder dat er bedrading nodig is.

Audio Intercomsystemen

Dit zijn de meest basale intercomsystemen die alleen audio communicatie mogelijk maken. Ze zijn ideaal voor eenvoudige toepassingen waarbij visuele identificatie niet noodzakelijk is.

Video Intercomsystemen

Dit type intercomsystemen maakt gebruik van videobeelden, zodat u de persoon kunt zien met wie u communiceert. Ze zijn bijzonder nuttig voor beveiligingsdoeleinden, omdat ze visuele verificatie bieden.

Slimme Intercomsystemen

Slimme Intercomsystemen: Dit zijn intercomsystemen die verbonden zijn met het internet en kunnen worden bediend via een smartphone of ander slim apparaat. Dit betekent dat u de intercom kunt bedienen en communiceren met bezoekers, zelfs als u niet thuis bent.

KNX & Domotica

Waarom kiest u voor KNX & Domotica?

Overweegt u om KNX of domotica te integreren in uw woning of gebouw? Dit is een uiterst slimme beslissing. Met deze technologieën verbetert u niet alleen de veiligheid, maar verhoogt u ook het comfort en de energie-efficiëntie van uw gebouw. Hier zijn alle redenen waarom de implementatie van KNX en domotica een goede keuze is.

Centraal beheer en bediening

Het primaire voordeel van KNX en domotica is dat ze het mogelijk maken om diverse apparaten in uw gebouw centraal te beheren en bedienen. Dit kan variëren van verlichting en verwarming tot beveiligingssystemen en zelfs huishoudelijke apparaten.

Verhoogd comfort

Met KNX en domotica kunt u uw woning of gebouw precies zo instellen als u wilt. Of het nu gaat om het dimmen van de lichten, het aanpassen van de temperatuur of het inschakelen van uw favoriete muziek, deze systemen maken het allemaal mogelijk met een simpele druk op de knop.

Energie-Efficiëntie

Deze technologieën zijn ook zeer gunstig voor het verminderen van uw energieverbruik. Door apparaten automatisch uit te schakelen wanneer ze niet in gebruik zijn of door het gebruik van energie te optimaliseren op basis van uw gewoontes, kunt u aanzienlijke energiebesparingen realiseren.

Soorten systemen

Elk van deze systemen kan afzonderlijk worden geïnstalleerd en beheerd, maar de kracht van KNX en domotica komt echt naar voren wanneer ze allemaal worden geïntegreerd in een enkel, samenhangend systeem. Dit zorgt voor een naadloze en efficiënte werking van het hele gebouw, met de mogelijkheid om het systeem te beheren vanaf een enkel controlepunt of zelfs op afstand via een smartphone of tablet.

Verlichtingscontrole

Deze systemen laten toe om alle verlichting in het gebouw te controleren en te beheren, inclusief het dimmen, aan- en uitzetten van lichten op basis van ingestelde schema's of sensoren.

HVAC controle

Met deze systemen kunt u de verwarming, ventilatie en airconditioning in het gebouw beheren. Ze kunnen worden ingesteld om automatisch de temperatuur en luchtvochtigheid te regelen op basis van ingestelde voorkeuren.

Beveiligingssystemen

Dit omvat systemen zoals inbraakalarmsystemen, brandalarmen, videobewaking en toegangscontrole, die allemaal kunnen worden geïntegreerd en beheerd via een centraal domoticasysteem.

Energiebeheer

Deze systemen helpen bij het beheren en optimaliseren van het energieverbruik in het gebouw. Ze kunnen bijvoorbeeld het gebruik van verlichting, verwarming en airconditioning regelen op basis van het daadwerkelijke gebruik en de behoefte van het gebouw.

Multimediasystemen

Deze omvatten zaken als geïntegreerde audio- en videosystemen, smart TV's en andere entertainmentapparaten die allemaal kunnen worden beheerd via het domoticasysteem.

Zonwering & Rolluik controle

Met deze systemen kunnen de jaloezieën, rolluiken en zonweringen in het gebouw automatisch worden gecontroleerd op basis van lichtsensoren of ingestelde tijdschema's.

Toegangscontrole systemen

Waarom kiest u voor één Toegangscontrole systeem?

Het installeren van een toegangscontrole systeem in uw woning of bedrijfspand is een weloverwogen beslissing. Dit draagt zowel bij aan de verhoging van de veiligheid als aan het gebruiksgemak. Ontdek hier waarom een toegangscontrole systeem een verstandige investering is.

Beheer van Toegang

Het voornaamste voordeel van een toegangscontrole systeem is dat u controle heeft over wie uw pand betreedt. Het systeem biedt u de mogelijkheid om precies te bepalen wie er toestemming heeft om binnen te komen, wat aanzienlijk bijdraagt aan de veiligheid van uw of pand.

Afschrikmiddel voor Niet-Geautoriseerde Bezoekers

Een toegangscontrole systeem functioneert niet alleen als een efficiënt instrument voor toegangsbeheer, maar ook als een preventiemiddel tegen niet-geautoriseerde bezoekers. Het besef dat de toegang elektronisch wordt gecontroleerd, kan potentiële indringers afschrikken.

Gemak en Comfort

Met een toegangscontrole systeem kan u op een comfortabele en eenvoudige manier de toegang tot uw pand beheren. Het stelt u in staat om vlot medewerkers, gasten of leveranciers binnen te laten, zonder dat u hier zelf fysiek bij aanwezig moet zijn. Een toegangscontrole systeem zorgt zo voor een gestroomlijnde en efficiënte toegangscontrole.

Soorten systemen

Het kiezen van het juiste systeem hangt af van uw specifieke behoeften en omstandigheden, waaronder het aantal gebruikers, het beschikbare budget en de gewenste beveiligingsniveaus.

Toegangscontrole systemen op basis van kaarten of badges

Deze systemen vereisen dat gebruikers een fysieke kaart of badge hebben om toegang te krijgen. Dit kan variëren van eenvoudige magneetstrip kaarten tot meer geavanceerde smartcards die RFID-technologie gebruiken.

Biometrische toegangscontrole systemen

Deze systemen gebruiken unieke fysieke of gedragskenmerken van een persoon, zoals vingerafdrukken, gezichtsherkenning, irisscans of stemherkenning om toegang te verlenen.

Toegangscontrole systemen op basis van toegangscodes

Bij deze systemen krijgen gebruikers een unieke code die ze moeten invoeren op een toetsenbord om toegang te krijgen.

Wat doen wij nog meer

Elektra aanleggen

Het installeren van nieuwe elektrische bedrading en systemen in een gebouw. Het is een essentiële dienst voor nieuwe constructies of uitbreidingen van bestaande gebouwen.

Renovatie van elektra

Wij updaten of vervangen de verouderde elektrische systemen in een bestaand gebouw. Dit doen wij om voor veiligheidsredenen of om de efficiëntie te verbeteren.

Groepenkast vervangen

De groepenkast, ook wel de zekeringkast genoemd, is het hart van uw elektrische systeem. Wij vervangen uw groepenkast om de veiligheid te verbeteren of om extra capaciteit toe te voegen.

Meterkast vervangen

De meterkast huisvest uw elektriciteitsmeter en hoofdschakelaar. Het vervangen ervan doen wij bij renovaties, upgrades of als er problemen is met de huidige installatie.

Schakelaars en bekabelingen

Het installeren, vervangen of repareren uw lichtschakelaars, stopcontacten en de bijbehorende bedrading. Dit doen wij voor zowel nieuwe installaties als renovaties.

Lampen installeren

Het veilig en correct installeren van verschillende soorten verlichting doen wij in uw woning of bedrijf. Dit kan variëren van plafondlampen tot buitenverlichting.

(LED-)verlichting aansluiten

Het veilig en correct aansluiten van verschillende soorten (LED-)verlichting in uw woning of bedrijf. Dit kan variëren van plafondlampen tot buitenverlichting.

L3 Fase aansluiting

Een L3 fase aansluiting, ook bekend als een driefasenaansluiting, is nodig voor zwaardere elektrische apparatuur. Het installeren hiervan moet zorgvuldig gebeuren om veiligheid te garanderen.

Laadpaal installatie

Het installeren van een laadstation voor elektrische voertuigen. Dit doen wij thuis of op een bedrijfslocatie, en omvat zowel de fysieke installatie van de laadpaal als de aansluiting op het elektriciteitsnet.

24/7 Storingsdienst*

Wij bieden snelle reactietijden en professionele hulp zodat problemen zo snel mogelijk worden verholpen.

Alleen voor klanten van iCandor*

Werkwijze iCandor

1. Plan een afspraak in

Het begint met het maken van een afspraak. Eén van onze specialisten komt dan op een voor u geschikt tijdstip naar uw locatie om uw specifieke situatie te beoordelen.

2. Beoordeling op Locatie

Tijdens de eerste afspraak zal onze specialist uw locatie en behoeften beoordelen om te begrijpen welk type systeem het beste bij uw behoeften past en hoe deze op de meest effectieve manier kan worden geïmplementeerd.

3. Advies en Offerte

Na de beoordeling ontvangt u een gedetailleerd advies en een offerte voor de benodigde apparatuur en installatie. Ons team staat klaar om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze.

4. Installatie

Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we een nieuwe afspraak in voor de installatie van het systeem. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en nemen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om uw woning of bedrijf niet te verstoren tijdens het proces.

5. Uitleg en Demonstratie

Na de installatie geven we u een grondige uitleg en demonstratie van hoe uw nieuwe systeem werkt. We laten zien hoe u het systeem kunt bedienen, de instellingen kunt aanpassen aan uw voorkeuren, en eventuele specifieke functies die van toepassing zijn op uw systeem.

6. Nazorg en Onderhoud

Ook na de installatie staan we voor u klaar. We zorgen ervoor dat uw systeem blijft werken zoals het hoort en zijn beschikbaar voor onderhoud, updates en om eventuele vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit.

Voor ieder project, werk op maat

Onze prachtige projecten

Bekijk hier de projecten waar wij trots op zijn!

Camerabewaking

Buitenverlichting

Kantoorverlichting

Slaapkamerverlichting

Lichtinstallatie

Terrasverlichting

Tevreden klanten

Benieuwd wie je allemaal voor zijn gegaan?

Tyron P.

Heren bedankt voor de goede installatie van de nieuwe Camerabewaking!

Nighel N.

Zeker een aanrader als je opzoekt bent naar een bedrijf die goede Camerabewaking verkoopt & installeert!

Mila. l.

Zeker een aanrader als je een alarmsysteem wilt kopen!

Contactformulier iCandor

Vul het onderstaande formulier in en we nemen

zo snel mogelijk contact met u op.

Over ons

Specialisten op het gebied van

veiligheid en techniek.

Contact

© Copyright 2023 iCandor. Powered by Baas Systeem | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden

© Copyright 2023 iCandor. Powered by Baas Systeem | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden